- 0
Evde kitapları kataloglamak için iyi bir kütüphane programı nedir?
-
Son İnceleyenler
- No registered users viewing this page.
-
Popüler Katkıda Bulunanlar
Bu hafta kimse itibar kazanmadı.
-
Konular
-
-
Gönderiler
-
Guest Duck_Dur · gönderildi
Evde bir sürü kitabım var ve bunları kataloglamak istiyorum, hangi programları önerirsiniz? Ev sunucum var, bu programları daraltmaya yardımcı olabilir. Tercihen, kütüphane sınıfı bir şey (ama ev kullanımı için) -
dr. çağlar kırçak ' ın kitabıdır. uğur mumcu cumhuriyet gazetesindeki köşesinde bu kitap için şunları söyler: "bugünlerde dr. çağlar kırçak'ın meşrutiyetten günümüze gericilik adlı kitabını okuyorum. dr kırçak, bu incelemesinde "islamcı terör olmaz" yargısına tarih içinde yanıtlar veriyor. kitapta, cumhuriyet öncesi ve sonrası şeriatçı akımlar, siyasal çerçevelere oturtularak inceleniyor. bugün şeriatçı akımlar eskisinden daha güçlü. cumhuriyet kurulduğundan bu yana şeriatçılar devlet içi
-
meşrutiyetten günümüze gericilik ve türkiye'de gericilik 1950-1990 adlı kitaplarıyla tanınan yazar. 1935 yılında istanbul'da doğdu, ilk, orta ve yüksek öğrenimini ankara'da tamamlayarak ankara tıp fakültesi' ni bitirdi. öğrencilik yıllarında türkiye tıp talebeleri birliği genel başkanlığını yaptı. 1969 yılında diyarbakır tıp fakültesi nöroloji kliniğinin ve 1978 de ssk ankara meslek hastanesi nin kuruluşunda görev aldı. burada 1983 e kadar başhekimlik yaptı. çeşitli tıp dergilerinde yayımladığ

Soru?
Evde bir sürü kitabım var ve bunları kataloglamak istiyorum, hangi programları önerirsiniz? Ev sunucum var, bu programları daraltmaya yardımcı olabilir. Tercihen, kütüphane sınıfı bir şey (ama ev kullanımı için)
Bu soruya 1 cevap
Önerilen Gönderiler