İçeriğe git

yaran facebook yorumları

Önerilen Gönderiler

"i pop my collar because eric cantona did" isimli grupta arka arkaya gelen şu yorumlar yarmaktadır.

yorum 1: it is little-known that cantona popped his collar to cover the leeds fc tattoo he had on the back of his neck.

(tr. "cantona'nın boynunun arkasındaki leeds fc dövmesini saklamak için yakalarını kaldırdığı az bilinen bir şeydir)

yorum 2: it is also a well known fact that people from leeds fuck sheep.

(tr. leeds'lilerin koyun siktiği ise çok bilinen bir olaydır)

fotoğrafta bir kız vardır..yoğun güneş ışığı altında çekilmiş bu fotoğrafta bronz teni, ve tam olarak görülmeyen bikinisi ile bu kızın bir kumsalda olduğu kesin gibidir..bir de arkada bir kaç ağaç görülür..diğer kızımız da buna yorum yapar: aa altınoluk değil mi orası? nasıl bir tatil birikimin var senin hemen anladın..

arkadaşımın, arkadaşının her resminin altına yazdığı;

-beni neden çağırmadın?

anlattığı kadarıyla az çok sapık bir insan olduğunu bilsemde,insan bazen acaba gizli bir gay ruhu taşıdığından şüpheleniyor sonuçta bir insanı her gittiği yere çağırması için zorlamak buna işaret olsa gerek.

seneler önce, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından muhtemelen çocuğun velayetini almak için “kocam çocuğumu istismar ediyor” diye iftira atılan dünya tatlısı bir komşumuz oldu.

adamın tüm mahkeme sürecine şahit olduk. “yok ya yapmaz.” diye düşünerek.

günlerden bir gün, bu adamın doğum günü geldi. facebook duvarına kardeşi şunu yazmış.

“nice mutlu ve sapıklıklı yıllara”

gülmekten geberecektik.

sonuçta dava düştü bu arada.

bir çoğumuz gibi ben de aktif kullanmıyorum artık. ama şirket sayfalarım için açık tutuyorum. akşamları da arada bakıyorum kim ne yapmış diye.

eski mahalleden komşunun oğlu:
-seni çok özleyeceğim anne nem

yorumlara gelen bi izleyici:
-orhan başın sağolsun annen mi anneannen mi?
-anne nem.

adam cezaevi fotoğrafı paylaşmış ve cezaevine gidiyorum tekrar demiş. bir arkadaşı da beğeni atmış. yorum ise ' insan geçmiş olsun der amanagoduğum ' .swh

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Bu web sitesini daha iyi hale getirmek için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmenize izin verdiğinizi varsayacağız.